Strike a Pose

Vandaag was een leuke dag hier in onze crib!

Het begon vanmorgen al, toen ik EINDELIJK mijn secret santa kadootje kon gaan afhalen! Ik deed het pakje open en zag meteen twee dingen die ik héél tof vind: een felle kleur én Jools haar naam! Het bleek om een handige, gepersonaliseerde zak te gaan, waar Jools later mee kan gaan zwemmen of sporten of kan meenemen als ze gaat logeren.

Bedankt: (b)Engeltjes!
En Tess: ik doe volgende keer zéker weer mee!  Nog’s merci voor het initiatief en alle tijd en moeite!!!!
En dan was het tijd voor het vervolg van de dag! Een échte Jools Shoot!

Ik had namelijk als kerst-verrassing een oud-tv-collega-nu-fotograaf geboekt om bij ons thuis een fotoshoot te doen van Jools met mijn ouders. Binnen de kortste keren werd ons  huis omgetoverd tot een heuse studio! Natuurlijk werden er ook een paar foto’s van ons gezinnetje genomen. Jools gedroeg zich voorbeeldig, lachte en keek op het juiste moment! Na een klein uurtje was ze wel helemaal uitgeput.

Hierbij al een héél klein voorproefje, namelijk een foto die ik zelf tussendoor nam. Bedoeling was om er meer te zelf te nemen, een soort making of, maar de dag vloog voorbij en ik eindigde met één nieuwe foto op mijn toestel….

En nu is het spannend en héél ongeduldig afwachten naar het resultaat! Binnenkort hier te bewonderen dus!

Aangezien het vandaag zo’n fijne dag was, heb ik dan ook een goed voornemen genomen. Het is mijn laatste week samen met Jools en die ga ik geweldig goed besteden. I hereby declare this week tot: week of fun! Morgen krijgen we alvast bezoek van mijn nicht en meter van Jools: Eefje! Donderdag staat er een gezellige oudejaarsavond met vrienden op de planning en zaterdag gaan we mijn metekindje Pia bezoeken!

3 comments

  1. Oef! Wat ben ik blij dat het cadeautje goed toegekomen is en dat je ‘t leuk vindt… En eigenlijk was het dus toch nog op tijd 😉 Ik wilde al zo vaak reageren op enkele van je postjes op je blog, maar durfde niet: misschien had je dan gedacht “tiens, een nieuwe lezer, misschien is zij wel m’n secret santa…” 😉
    Hopelijk komt de tas van pas (en is ie van goede kwaliteit, want ik heb hem dus zelf niet gezien). Zo heb je er meteen ook een nieuw webshop adres bij…

    Ben al benieuwd naar de resultaten van je fotoshoot. Handig hè als je een kennis/vriendin als fotograaf hebt. Ik heb ook zo’n “familiefotograaf” (onlangs nog enkele fotootjes op m’n blog gezet) die mij dan ook nog eens tips geeft voor het maken van foto’s.

    Geniet nog van je laatste vakantiedagen, hopelijk heb je nadien nog tijd voor je blog. Ik blijf je lezen!

  2. @Bengeltjes: ja hoor, hij ziet er alvast héél degelijk uit! En er kan lekker veel in! Zal zeker goed van pas komen!!

    @Mam: amai, dan zulde de échte foto’s zéker kei goed vinden!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *