Verbouwen met baby les 3: zorg altijd voor een veilige zone waarin je kind kan verblijven tijdens de werken

8 comments

 1. Oeh, tot Jools beslist om zich met volle gewicht op een zijde van de bak te smijten…
  Ik zou toch maar wat voorzichtig zijn.
  Wel grappige foto’s
  nog goed werken he!
  (en geniet van u warm water:))

 2. @ Anna: no worries! Ze heeft er misschien vijf minuten ingezeten. Ze wou gewoon aandacht en lief was aan t werk en ik moest vrije handen hebben om haar pap uit de babycook in haar bordje te doen. Dus parkeerde ik haar even in die doos en het leek me wel een grappig foto 😉 We zouden geen risico’s nemen hoor

 3. dat is snel, inderdaad. Die van mij zit nu recht in haar wipper (zo voorover geleund, dat ze steun heeft aan dat bandje), en probeert al eens alleen te zitten maar valt meestal om. Ik schat nog een paar weekjes en dan zal ze het kunnen. Maar ze moet niet te rap gaan, want eens ze dat kan heeft ze alle elementen voor het kruipen (vlot rollen in twee richting, goed op armen steunen, rechtzitten) en dan gaat het kot te klein zijn volgens mij.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *