U webshopt toch ook?

Soms heb ik zo van die buien en dan wil ik gewoon iets leuks kopen. Vroeger was het vaak al over voor ik effectief in een winkel kon geraken. Maar nu is alles maar een muisklik away. Niet goed voor de portemonnee, maar wel goed voor het humeur (bij mij toch, iets minder bij mijn lief)

Dus nu mijn vraag: welke webshops bezoeken jullie graag?
Iemand leuke, goeie tips? Op gebied van coole babystuff lijkt het mij straf als iemand me nog zou kunnen verrassen (maar indien mogelijk mij iets onbekends te laten ontdekken: GRAAG), maar dus ook webshoptips ivm interieur, decoratie…zijn welkom!

Bring it on!

Klik

5 comments

 1. Ik neus veel te vaak rond op Etsy. En Ebay voor dvd’s.

  Voor de rest probeer ik al die leuke webshops niet te ontdekken, kwestie van al op voorhand aan damage controle te doen. 😉

 2. Zoals Tess hierboven zegt, ik heb me ook al vaak laten verleiden door Etsy, daar zijn ge-weldige spulletjes op te vinden. Gelukkig nog geen geld voorzien gehad om dara iets te kopen, anders was alles waarschijnlijk al uitverkocht. Dus http://www.etsy.com zeker eens opzoeken!

 3. Webshops, ik koop veel boeken bij amazon.co.uk, verder heb ik gemerkt dat er in nederland massa’s webshops zijn te vinden.
  Vaak zoek ik eerst het product en zie ik dan waar het online te koop is (en vergelijk ik hier en daar een prijsje).
  Ook al een gekocht bij toetoe.be
  Eerder deze week deze nog ontdekt: http://www.vitradirect.com/ mooi, maar niet voor mijn portemonnee … 🙁

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *