Hoera voor vooruitgang!

Sinds dit weekend hebben wij hier in onze crib:

* een opgeruimde, lege gang (ipv een gang met een ouwe chauffage van 1000 ton met een hoop vuiligheid en rommel op en onder)
* een opgeruimde veranda, een gekuiste, ontstopte, lekker ruikende badkamer mét stopcontact (hoera!)  * De extra frigo én diepvries zijn uitgekuist en staan mooi naast elkaar in de kelder.
* Alle zakken vol oude kleding zijn gesorteerd volgens: weggooien, weggeven, verkopen én misschien nog een leuk stofje om eens iets mee te maken!
* Buiten én in de veranda hangt er een lamp en ook de main lamp van de kelder werkt weer.
* Jools heeft nu haar speelhoekje in de living, een commode in de keuken met bouncy speelgoedbeestje erboven en haar kleren in haar kleerkast (all super organised yow!)
* En dan best of all: vanaf nu hebben wij ook: warm water én een mooie kraan in de keuken (hip hoi!!) én een hoop minder zakjes-waar-allerlei-rommel-in-geduwd-was-tijdens-de-verhuis!

Lang leve productieve werkweekends!

Want dat is namelijk ons nieuw plan hier: één weekend werken in huis, één weekend NIET werken in huis. De laatste weken staken er hier nogal eens frustraties op wegens een totaal gebrek aan planning en afspraken. Hierdoor had lief constant het gevoel dat hij niets kon doen in huis, nooit kon doorwerken en niets gedaan kreeg en ik had het gevoel dat hij altijd maar in huis bezig was en ELK weekend constant wou doorwerken…. Niet goed dus. Vandaar: het plan!

Vanaf nu hebben we een planning en daar houden we ons aan. In werkweekends werken we in huis, in de andere doen we iets leuks! Iedereen content!

3 comments

  1. Amai, we hebben precies ook nood aan zo een systeem hier. Voorlopig zitten we nog helemaal in jullie oude systeem… Misschien toch es met lief babbelen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *