Secret Santa

Joepie! Mijn Secret Santa is dan toch toegekomen bij de bestemmeling!
OEF!

Ik had al wat stress gehad. De dag dat ik het ding op de post gebracht had, ging ik nog’s naar haar blog kijken en las ik dat ze weg was naar Amsterdam om Kerst te vieren. Er stond echter niet bij hoe lang dat dan zou zijn. En dus kreeg ik stress, want ik had oa koekjes gebakken en ik heb ├ęcht geen idee hoe lang die dingen eetbaar blijven (ik eet ze sowieso het liefste warm) Na een paar dagen las ik dan dat ze terug thuis was, maar van een pakje was geen sprake. Crap. Zou het wel toegekomen zijn? Zou ze het kaartje van de postbode niet ontvangen hebben of gewoon (nog) geen tijd om het af te halen. Ik had al visioenen van een doos met harde stenen formerly know as cookies. Maar afin, eind goed al goed dus!

Zelf nog niets ontvangen, dus het blijft spannend afwachten.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *