Punten tellen

Sinds kort is maandagavond weegavond. Normaal op de cursus, maar wegens kerstvakantie is het geen cursus. Ik besloot, ter motivatie, zelf de weegavond te laten doorgaan. 


Beetje stress want we hadden er al een restaurant avond (mét chocolade Moelleux als dessert) én een kerstfeest op zitten (met kaas raclette!! Kan het nog erger, WW-gewijs, waar elke minuscuul stukje kaas zo’n 3 punten is). En om helemaal te stressen was er gisteren nog het moeilijke moment waar ik een klein pakske friet gegeten heb!


én toch! Ik voelde het al aan mijn broek (die nu echt bijna afvalt) er was alweer een kilo af. Dus op de teller, na twee weken punten tellen: minus 2,3 kilo. En daar ben ik best tevreden over in deze super moeilijke maand! Nu een paar dagen héél goed opletten, zodat we al onze puntjes kunnen opsparen voor de twee kerstfeesten die er nog aankomen. Ik ga het kunnen! Ik voel het gewoon.

9 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *