FUCK deel twee

Als je huilt en enkel rustig wordt van mijn stem
Als je na een huilbui rustig in mijn armen ligt en heel stilletjes naar me lacht
Als je rustig in mijn armen ligt en je handje ver uitstrekt om over mijn wang te aaien
Als je plots super trots een nieuwe skill demonstreert
Als je super vrolijk bent en lacht
Als je uberschattig ligt te slapen in je park
Als je stilletjes wakker wordt na een dutje
Als ik er aan denk dat iemand anders je zal moeten troosten
….
dan zie ik het even écht niet meer zitten om je binnenkort achter te moeten laten.
Waarom kan ik je niet gewoon meenemen naar het werk? Jou kennende zou je daar niet eens zo moeilijk over doen….

ZUCHT

11 comments

  1. Ik weet dat het heel moeilijk is, maar zowel Jools als jij gaan blij zijn als het allemaal goed loopt! Efkes doorzetten, en er zijn nog vele dagen dat je met haar kan bezig zijn en je hebt al zoveel kunnen genieten van haar en … denk dat zij er wel aan toe is om met andere kinderen en mensen om te gaan. Het is tijd om haar een eerste stapje in de wereld te laten zetten.

  2. en oh ja: ik heb ze vandaag niet gebracht….Leek me plots zo raar om haar een hele dag naar daar te brengen terwijl ik nog thuis ben (en ik wou met haar naar de pediater omdat ze voor de tweede keer in een week een mega crisis had gisteren.Crisis zijnde: uren lang wenen en schreeuwen van de pijn) oorzaak = wrsch koemelkallergie related

  3. Ja nee, is nogal moeilijk te achterhalen op zo’n jonge leeftijd. We moeten nu als we iets nieuws introduceren dat telkens een week lang geven. Zo kan je pas zien waar ze op reageert. Beetje moeilijk natuurlijk aangezien ze dat in de creche niet gaan doen. Ze heeft allesinds geen pijn aanval buien meer gehad. OEF!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *