Back to Work

Morgen ga ik naar het werk…Tis te zeggen: héél even toch.
In de voormiddag ga ik samen met Jools kennis maken met haar toekomstige verblijfplaats (aka de creche) en daarna springen we even binnen op de redactie. Mijn vervangster zal mij een update geven van de stand van zaken en ik zal weer even voelen hoe mijn leven er binnen twee weken (argh??!!) weer zal uitzien.
Een spannende dag dus!

Benieuwd ook hoe Jools zal reageren. Ik denk dat ze het geweldig zal vinden. De laatste keren dat ze kleine kindjes zag, ontplofte ze bijna van enthousiasme. Ze wou ze aanraken, lachte en zwaaide enthousiast met haar armen in het rond. Dat belooft dus voor morgen!

9 comments

  1. We zijn alweer thuis. Jools was SUPER content in de creche, niet normaal! En zo schattig om te zien!!!

    En naar het werk ben ik uiteindelijk niet gegaan. Phara loopt sowieso niet tijdens de kerstvakantie en mijn vervangster belde dat ze door het slechte weer ook niet afgekomen was.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *