Here we Go

Van t weekend is’t van dat: het allereerste kersfeest. Daarna volgen de feesten elkaar in sneltempo op en voor we ‘t weten is daar dan ook het nieuwe jaar dat dan ook meteen korte metten maakt met 2009, het jaar waarin ik:

– meer maanden wel dan niet zwanger was
– mijn baby voor de eerste keer voelde schoppen
– hopelijk voor de allerlaatste keer in mijn leven verhuisde
– mijn eerste bevalling overleefde
– mijn levensdroom in vervulling zag gaan toen Jools besloot van mij een mama te maken
– zeven maanden niet gewerkt heb
– voor de allereerste keer sinds ik niet meer bij mijn ouders woon een échte kerstboom heb staan

In 2010 hoop ik:
– eindelijk eens te gaan weten wat ik nu écht van werk wil gaan doen. En dus eens een job hebben waarvan ik weet dat ik in die job een hele tijd content kan zijn
– voor een tweede keer zwanger te mogen zijn
– dat Jools mij nog kei veel zal verrassen met al haar kunnen, doen en zijn
– niet al te depressief te zijn over die drie die vanaf dan in mijn leeftijd te zien zal zijn (argh?!)
– een super goeie zomer te hebben, met veel vrije dagen om samen met Jools en Lief te genieten van het mooie weer (en elkaar natuurlijk)

En meer moet dat niet zijn eigenlijk. Al zeg ik niet neen tegen degene die de winnende lottocijfertjes in mijn oor wil komen fluisteren. Wat staat er bij jullie op het 2010 verlangslijstje?

15 comments

 1. * keihard de lotto winnen. Of euromillions. I’m not picky…
  * een gezonde Maya en een gezonde familie in het algemeen
  * ook een super goeie zomer
  * een tuin zonder megaberg aarde in
  * en last but not least: fobievrij zijn

 2. oh ja!! Dat wil ik keihard ook: een tuin die zomer-able is voor de zomer begint! En dus ook: geen containerpark/veranda meer, maar een kei zalig terras aan onze keuken en dan het terras beneden én de tuin super mooi in orde, met plantjes, en het (opblaas) zwembad en spelen met Jools! Kunnen we even doorspoelen graag?

 3. @Ilse, ja indien mogelijk wil ik dat zwanger zijn héél graag skippen….Maar zo’n Jools daar wil ik er nog wel een paar van 🙂

  @Annava: alleen pikken op je blog en niets in de comments ofwa?

 4. @Annava: tssskk!! K zal het maar op zwangerschapshormonen steken zeker? 😉 Ben al benieuwd naar jouw lijstje!!!

  @venivi: ja dat had ik idd gelezen op je blog hé. Al iets in t zicht? Pfff, zo stom toch hé!! Hopelijk snel meer duidelijkheid enzo!

 5. In 2010 wil ik proberen elke dag gelukkig te zijn (hoewel mijn negatieve ziel dat niet zal toestaan vrees ik). Ook wil ik proberen van mijn hart een steen te maken en mijn liefde voor meer dan drie maanden achter te laten om Rusland (of Wit-Rusland) te gaan verkennen en mijn Russisch te verbeteren…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *