Zita Swoon

Vanavond Zita Swoon op het programma!

Ik kijk er super hard naar uit, want ik denk dat het een bijzonder optreden zal zijn. Zita Swoon bestaat 15 jaar en dat willen ze vieren.

Vroeger miste ik (bijna) geen enkel concert van hen. Zelfs ten tijde van Moondog Jr stond ik op de eerste rij. Ik vond hun optredens altijd super goed. Zelfs als je twee dagen na elkaar ging, konden ze je nog verrassen, brachten ze nummers telkens weer in een nieuwe versie. Het was ook dankzij hen dat ik de Zuid Afrikaanse groep Boo! leerde kennen. Een groep die mijn leven veranderde.

Ondertussen is het al even gelden dat ik Zita Swoon nog zag. Hun stijl veranderde, ik veranderde…het kwam er steeds minder van. Maar dit optreden wil ik niet missen! Zéker niet nu ik al een klein stukje zag via De Standaard live. Het optreden eerder deze week zag er SUPER uit.

Nog mensen die gaan of geweest zijn??

2 comments

  1. Ja dat zei je inderdaad al ergens 🙂
    Ik vond het wel goed, maar was toch klein beetje teleurgesteld. Als je een concert verkoopt als zijnde 15 jaar Zita Swoon, dan verwacht een mens toch een beetje een best of concert ofzo…. Allé of toch minstens wat oude nummers. Als hij 4 oudere nummers gespeeld heeft zal het al veel zijn….Dat vond ik spijtig

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *