3 op een rij

Dat is hoeveel nachten jij nu al doorslaapt!
Van 20u tot 8u lig jij rustig en vast te slapen, we moeten er géén enkele keer uit. En eerlijk? Ik vind het zalig! Hier kan ik wel aan gewoon worden.

Toeval of niet, drie is ook het aantal dagen dat je nu een volledige portie fruitpap eet.
Je krijgt dus nog twee flessen per dag (8u en 20u) en dan groetenpap om 12u en fruitpap om 16u. Héél raar om niet constant meer flessen te moeten steriliseren en maken. Alweer een stapje verder van het baby zijn.

6 comments

  1. Flinke Jools!!! Bij ons sliep ze ook door toen ik met fruitpap begonnen ben, gebruik je ook koekjesmeel? Misschien ligt het daaraan? 🙂 E. eet ook maar 4x per dag niet meer. Om 06u – 12u – 16u – 19u Kvind dat gelijk zo weinig! Dermee ben ik nu toch niet gestopt met borstvoeding, ‘t is maar twee x per dagen dus ook niet zo zwaar, kben al weer 2kg verdikt, doeme toch!

  2. Hier geen koekjesmeel. Dat mag blijkbaar niet met haar koemelkallergie. Ik doe er gewoon zo wat betterfood start in. Die mag wel.
    Dacht eerst dat het per ongeluk was, maar nu, na drie dagen super goed en vast slapen, hoop ik dat het blijvend is 🙂

    Ik vind het ook héél raar dat ze nog maar twee flessen drinkt. Krijg al beetje heimwee 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *