Zoekertje

Kwestie van mijn blog multifunctioneel in te schakelen.


Te koop: SUPER mooie Kik Kid jas in maat 68. 
Is hier nooit aangedaan. Jools is namelijk een kleine reus en draagt enkel nog maat 74-80 en deze jas is dus te klein. 
Het lijkt mij wel een gewone 68, dus ik schat voor kindjes van een maand of vijf van normaal formaat 🙂

Nieuw betaald 69,95 (I know, dure jas, maar ik vond hem ZO mooi!), mag weg voor 30. Een koopje, want écht in onberispelijke staat.

Verzendkosten voor de koper, of af te halen in Tienen of Schelle (tijdens kantooruren)

5 comments

  1. Is idd een tof jasje, maar tzou al te klein zijn voor mijn dochter. Hoe oud is Jools nu juist? Ik vind dat ze echt zo rijp is eh, ze doet dezelfde dingens als mijn Elise (tandjes, met haar voetjes spelen, omrollen, papje eten), maar zij is van april en Jools van juli zekers? Ofwel is die van mij gewoon traag 🙂

  2. Tis officieel: ik wil hem wel overkopen! 😉 Pia past nog in 62, dus ze zal er wel lang plezier van hebben. En bij gebrek aan een winterjas… Suits Pia dus! Kan je je rekeningnummer eens doormailen? Dan bezorg ik ons mijn adres.

  3. Jools zal de negende dec vijf maand zijn. Tis inderdaad een hele felle en rappe…Maar ik zei het al tegen Katleen ook. Nu is dat nog cool, maar als dat zo blijft voortgaan krijg ik op haar 16e de “mam ik ben zwanger boodschap” ofzo 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *