Een kleine stap voor de mensheid…

…een grote stap voor Jools (en mij!)

Het bakske lag vol

Het kind moest al enige tijd de hoogte in

Dus werd het hoogtijd voor de ombouwing: it’s buggy time baby!

Na de eerste (twee ondertussen al!) tanden een duidelijk signaal dat wij geen baby, maar een écht kind hebben! Ik moet het u niet zeggen: het gaat snel!

En wat een goeie buggy hebben wij toch. Serieus! De Urban Jungle (of Mountain buggy zoals hij nu heet) is toch écht veruit de allerbeste buggy ooit! Super licht, super (!) wendbaar, mega gemakkelijk op te vouwen. écht: deze buggy has got it all! We Heart UJ!

Jools vond het trouwens helemaal geweldig. Ze zat écht super trots te wezen en heel de tijd kei hard aan het lachen en rondkijken! Super om zien!

7 comments

 1. amai, nu al? Bij ons was ons bakske ook wel snel te klein. Kvind dat zo griezelig dat ze daar los in liggen! Maar voor in de buggy zelf vind ik het nog wat te vroeg. Ik zet de maxi-cosi altijd op de buggy, echt handig! Hier is er waarschijnlijk ook een tweede tandje aan het komen, ze heeft mij al eens gebeten, scherp dat da is!

 2. Mja, was benieuwd om het eens om te bouwen en zoals je kan zien: veel plaats had ze niet meer hé. En ze duwt zich de laatste tijd veel omhoog, zo met haar voeten tegen de rand en dan haar rug krommen of zelfs gewoon met haar buikspieren komt ze zo helemaal rechtop…Soms leek het of ze zou der uit vallen/kruipen. Denk dus dat ik hem nu in buggy modus ga houden. Nog een voordeel is dat ge hem alle mogelijke “standjes” kunt doen want het is met touwtjes die ge aantrekt. Hij kan dus ook redelijk plat, dus hopelijk kan ze er ook nog goed in slapen. Wat voor buggy hebben jullie msh? Ik heb nooit zo’n adapters voor maxi cosi genomen omdat dat eigenlijk niet zo goed is hé om uw kindje daar lang in te laten zitten? Al kan ik mij wel voorstellen dat het soms makkelijk is.

  Jools heeft écht veel last van die tandjes? Hoe gaat dat bij jullie??

 3. Voetenzak is van Bugaboo, limited Edition samenwerking met Paul Frank, zou je nu nog moeten vinden hoor. Zijn er nog een paar toffe in die collectie

 4. Wij hebben een Bugaboo, echt ook een supergoeie buggy, nja, ze zeggen idd dat dat niet goed is voor je kindje, maar ‘t is nu ook niet dat ze er echt uren aan een stuk in zit, ze zit bijna nooit in de auto en ‘t is gewoon superhandig!
  Kheb vandaag ook zo’n Cosy Seat gaan halen, echt leuk! Ze is er helemaal weg van 🙂
  Nee, ze heeft er niet echt last van, van haar tandjes. Had jij nog iets gekocht op Petit Bazaar eigenlijk?

 5. lol! meendet? Allé, veel plezier ermee! Is écht wel tof vind ik. Ze zit er zo goed recht in en is eens iets anders dan de relax hé! Ge moet dan ook maar’s een fotoke zetten hé 🙂

  en nee, ik heb mij goed ingehouden. Heb enkel een sack n seat gekocht voor mijn moeder. Wou die al een tijdje kopen en daar hadden ze hem;

  shoppen voor babies is indd véél minder leuk als de papa er naast staat hé 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *