Zalig

Jools wil tegenwoordig constant op haar buik liggen. Elke keer als ik dan bijv even naar de keuken ga en terugkom, kijkt ze zo super trots en mega breed lachend op. Het lijkt wel of ze wil zeggen: “Ahhh, hey!! Gij hier! en: “Zie mij hier is kei stoer liggen op mijn buik”. Tis echt zo zalig om te zien.

En u? Wat is bij jullie een zalig “wat is mijn baby toch cool” moment?

Het ziet er trouwens een klein beetje als dit uit. Maar ook niet helemaal. Want hier was ik al in de kamer natuurlijk en het gaat hem dus ook zo’n beetje over die verrassing in haar gezichtje omdat ik terug in zicht verschijn (ook al ben ik maar 30 sec weggeweest). Ze komt dan echt super recht met haar hoofd, kijkt over haar park heen om te zien wie er binnenkomt en lacht geweldig hard.

6 comments

 1. Wat een zalig gezicht dat Jools heeft op die foto. Duidelijk te zien hoe happy ze is met jullie.

  Mijn absolute “wat is mijn baby toch cool” moment is als ze de slappe lach krijgt. En dat krijgt ze nogal rap (ik ben dan ook megagrappig natuurlijk). Dat is het mooiste geluid ever en maakt mijn dag perfect.

 2. Hihi, wat een schatje toch! Mijn absolute “baby cool”-moment is als ze weent. Echt, die kan zo hard uit de bol gaan als ze honger heeft, ‘k moet dan altijd een beetje lachen :-))

 3. Ik kan niet (meer) meepraten over een “wat is mijn baby toch cool” moment, maar door jouw postjes en reacties krijg ik wel weer ongezond veel zin in een beebietje!

  Je hebt een prachtige, schattige en kewle dochter trouwens. Met een prach-tige naam.

  PS Volgens mij ben jij een vriendin van Ann van Bram en Lex, nee? 🙂

 4. @Liesel: Jah!!! Dat heb ik ook! Elke keer als ze weent, vind ik het stiekem super grappig! Heb zo al kei veel filmpkes, maar durf die niet online zetten wegens: wat gaan de mensen daar wel niet van zeggen 😉
  lol

  en @ Tamara: ja ja, ik dacht ook al dat gij een vriendin van hen waard, t is een kleine wereld hé!

 5. Ik ben helemaal weg van Pia als ze lacht, brabbelt, niest… Maar 1 van mijn favorieten is toch de pruillip!
  Zalige foto van Jools trouwens!

 6. een ander van mijn favorieten is als ze me s ochtend wakker lacht. Dan hoor ik haar super vrolijk zijn in haar bedje en ook al is het dan nog belachelijk vroeg, k moet er toch elke keer weer van mee lachen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *