New Skill..helaas….

Voor t eerst ben ik minder blij met je nieuwe skill Jools.

Waar je vorige week plots heel gefrustreerd werd van je Tiny Love mobiel, weet je nu maar duivels goed hoe “het” moet.

Het begon super plots. Vorige week legde ik je onder je mobiel. Ik hoorde al snel vreemde geluiden en toen ik over je park kwam piepen zag ik dat je super gefrustreerd lag te graaien naar die overvliegende figuurtjes. Omdat die mobiel zo wat scheef hangt, is er maar één punt waar ze effectief laag genoeg overkomen zodat je er aan zou kunnen. Maar dan moet je wel snel zijn natuurlijk, want voor je het beseft zijn die diertjes alweer aan hun omhoog reis begonnen. En kwaad dat je er van werd.

En nu, even plots als de frustraties kwamen, is daar je nieuwe skill. Je ligt super geconcentreerd te kijken en dan nét op het juiste moment gaat die ene arm in de lucht. En je hebt het goed bestudeerd lieve Jools, je weet immers maar al te goed wie het zwakste slachtoffer is! De giraffe, met zijn lange poten, kan je niet langer ontsnappen. Je ligt telkens rustig te kijken en als hij er weer aankomt, hop, één arm in de lucht en vasthouden maar. Gevolg: ik mag om de 30 sec rechtstaan omdat ik “tkkkkkk, tkkkkkkk, tkkkkk” hoor. Een mobiel die verder wil, maar door brute baby hand wordt tegengehouden.

*ZUCHT*

Ondertussen lig je tegenwoordig constant op je zij, dus binnenkort zal zich toevoegen: op je buik draaien. Ik sta alvast klaar om je terug te draaien.

1 comment

  1. Pia haar mobiel draait niet rond. Ze doet hem zelf bewegen door er met haar handjes tegen te slaan. Helaas heeft ze ook ontdekt dat ze er aan kan trekken, waardoor de mobiel wel eens op haar terecht komt… :-s

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *