Nike +

Een paar jaar geleden kocht ik een heuse loopband. Onder het motto “als je het dan toch doet, doe je het beter goed” betaalde ik er vrij veel centen voor. Want op zo’n goedkoop exemplaar lukt het toch niet. Dan liever één keer goed betalen en een leven lang plezier! Mijn loopband kostte uiteindelijk niet zo veel meer dan een jaarabonnement bij de fitness en ik heb er nu toch al enkele jaren plezier van.

Soms staat ie een paar maanden stil, maar we vinden elkaar toch telkens weer terug.

Al enkele jaren droom ik ook van het Nike + systeem. Enige probleem daar was dat ik al over een ipod beschik. Helaas niet het goede model om mee te kunnen Nike +en. Nu zal ik wrsch niet de enige zijn, want Nike heeft er iets op gevonden. De Nike + sportband. Ideaal voor mij dus!

Dankzij Lienweb, mag ik dat ding binnenkort dan ook nog even uittesten! Hooray for her dus!
En een perfecte timing ook. Naast het koolhydraatarm eten en het zwemmen wil ik binnenkort écht weer beginnen lopen. Géén excuses meer én meteen ook een extra motivatie dus: het uittesten van de Nike + sportband!

To be continued

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *