Projectjes!

Jeuj! Daarnet durfden we het aan om onze zolderdeur eens te openen. Toen we hier volop aan het verbouwen en verhuizen waren was dat zo’n beetje de plek geworden waar we alles maar binnen duwden, tot er écht niets  meer bij kon. Tijd om dat even aan te pakken dus!

En wat vond ik daar nu onder het stof: een super tof tafeltje en poef/kruk/voetsteun/bankje (weet niet goed hoe ik het moet noemen). Dingen die hier in huis achtergebleven waar en waar ik (na wat pimp werk) wel iets leuks in zie!

K weet nog niet goed wat ik er mee ga doen of waar ik ze ga zetten. Bij het tafeltje denk ik aan: schilderen in leuke kleuren en het dan ergens in de gang of overloop zetten met bloemetjes erop….Of zo in de gang beneden om dan sleutels en post op te leggen???

Het zetel/bankje dacht ik te verven en een nieuwe stof over (te laten) trekken en er zo een leuk bankje voor Jools van te maken….

Wat denken jullie?? Alle tips zijn welkom!

P.S JA, ik had ze beter éérst even afgestoft, maar ik ben nogal ongeduldig moet je weten.
en PS2: to be continued want in de verte zag ik ook nog twee nachtkast/tafeltjes staan waar ook iets leuks van valt te maken. Helaas ben ik vandaag niet tot daar geraakt om ze te bevrijden uit het zoldertje. Dat is dus voor een volgende keer!

4 comments

  1. Wauw, super tof! Ik zou wel eens bij jullie op zolder willen rondsnuffelen 😀
    Ik vind het wel leuk om dat soort oude meubeltjes in felle kleuren te schilderen, lime-groen of turquoise of knalroze. En dat krukje inderdaad met een lekker fleurig stofje erop.. Veel plezier met pimpen!

  2. Valt toch écht iets van te maken hé!?

    Ik denk ook aan een fel kleurtje…Of voor het Jools’ bankje msch goud ofzo?? Ga eerst eens rondneuzen voor een leuk stofje (bij Ikea of Vermiljoenstof ofzo). Heb een handige tante die zo’n dingen kan en zij gaat het samen met mij doen! Kijk er al super hard naar uit!

  3. Ja, ik kijk er echt naar uit!
    En for the record: voor deze (soon to be) pareltjes hebben we ook de nodige rommel mogen wegwerken hoor. Ge kent het wel, een huis kopen waar ze alles nog zullen meenemen voor de verkoop en dan komt ge er in en staan er nog heelder lelijke slaapkamers die zelfs de kringloopwinkel niet meer wil. En wij maar sleuren naar t containter park. Een paar dingen heb ik toen gekozen om te houden omdat ik er toch nog wat mogelijkheden in zie. Benieuwd hoe ver we der mee geraken!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *