Hobbykamer

Sinds gisterenavond is de basis gelegd voor onze hobbykamer. Tis te zeggen: hobbykamer voor mij/bureau voor Sven en wanneer nodig ook nog’s logeerkamer. Ik zou het dus beter omschrijven als: multifunctionele ruimte. Hehe.

Eindelijk dus een plaats waar ik al mijn scrap gerief kan leggen en organiseren zonder dat ik het na het scrappen elke keer moet opruimen (of beter: dat het elke keer een paar dagen ferm in de weg blijft liggen)

Ideeën voor de inrichting/decoratie van de kamer zijn altijd welkom!

Zijn tot nu toe al aanwezig: een grote tafel, de futon (om te chillen), een paar kasten, computer en printer.

Nog op het verlanglijstje: kussens voor op de futon, het extra babybed van Jools (super mooi, retro bedje!), internetverbinding, plantjes voor op de vensterbanken en decoratie voor aan de muren! Ook de katten zullen er een bed krijgen.

Dus: als iemand mij de komende dagen zoekt, i’ll be up there!

Dit is trouwens hoe de kamer er leeg uitzag na afwerking

Als je ziet hoe het er vroeger uitzag, al een hele verbetering lijkt mij!

3 comments

  1. Mooi! Zo leuk, zo’n hobbykamer! Bij mij is mijn naaihol ook de zolder en de logeerkamer en de berging 🙂 Meestal zit’k dus beneden te knutselen. Wat soms echt vervelend is als er onverwachts bezoek komt of als mijn vriend in een naaldje gaat zitten. Maar ons huisje is echt wel piepklein 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *