Brunch

Jools Is er klaar voor, de tafel staat klaar: bring on the people!

Straks zit er hier 11 man in onze keuken! Heel de VT4 gang (behalve SM die helaas in Parijs zit) op bezoek om te brunchen, bij te praten, roddelen, lachen…

Als ik één groot voordeel moet noemen aan mijn werk bij VT4 toen, dan zijn het toch wel de collega’s. Want als je zo nauw, véél en hard samenwerkt dan word je bijna familie eigenlijk. Je bent vele uren samen op de baan, in rare situaties, hele dagen, weken, weekends, nachten samen op stap dat kan je alleen (goed doen als het is) met mensen waarmee het klikt. En als iets me bij zal blijven uit de reality tv tijd dan is het toch dat: mijn super fijne collega’s! Meer nog: zonder die tijd, was er géén Sven en ik, en al helemaal geen Jools.

Afin…brunch dus!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *