Chocolade Cheesecake

As we are speaking eurh typing zit ik mijn vingers af te lekken van de chocolade én is de nu al tot allerlekkerste cheesecake uitgeroepen taart in mijn oven aan het bakken!

Dat deeg: zoooo lekker! Moest mij al echt in houden om er geen milkshake van te maken 🙂

En…..nu komt het allerbeste gedeelte: hij is koolhydraatarm en past dus binnen mijn dieet! Wihoew!!!
Morgen is het hier namelijk brunch met de good old VT4 gang. Aangezien ik niet te veel wil zondigen, maar toch ook iets lekkers wil eten heb ik dus deze taart gemaakt.

SUPER makkelijk en super lekker (het “deeg” toch alvast, ik kan mij NIET voorstellen dat het eindresultaat zou tegenvallen), dus hierbij het recept:

voor de bodem:
100g gemalen amandelen, 50 g gesmolten boter, 2 el zoetstof, 1/2 tl amandelessence en een snufje zout. gewoon mengen tot dikke pasta en steven en gelijkmatig verdelen over uw cakeblik. In de koelkast zetten terwijl je de vulling maakt.

Vulling:
350g roomkaas met 150g mascarpone mengen met de mixer. Daarbij 6el zoetstof en 2 eieren mengen en dan nog 150 g gesmolten pure chocolade. Dit op de bodem gieten en 30 a 40 minuten in de oven op 150 graden!

En dit alles voor 6g koolhydraten!! Olé!
en Liezel: volgende keer maak ik uw cheesecake, want dat was ik nu even vergeten!

Post Proeven: Jongens toch: NIET TE DOEN, zo lekker! Maken die handel!

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.