3 comments

  1. En hoe ging het? Alles op? Wat een leuk stoeltje, is da gemakkelijk? Slaat ze dan niet met haar handjes? Ik moet ze hier echt op mijn schoot houden, haar ene armpje achter mijn rug en het andere hou ik vast met mijn hand, want anders geraakt alles onder 🙂

  2. Da’s gewoon een bumbo seat hé. Ja wel makkelijk, zo kan ze lekker recht zitten, want ze wil alles zien tegenwoordig hé. En in haar relax wipt ze (sinds een week) echt super hard…dus da’s niet echt handig om te eten. Bij dit stoeltje kunt ge zelfs ook een tabletje kopen als tafeltje (voor 10euro). Nee, haar handen waar nog geen probleem. Msch omdat ze wat overdonderd was 🙂

    En op? nee totaal niet, een aantal lepels gegeven, weet niet hoeveel ze ook effectief op heeft daarvan. Véél hing aan en rond haar mond 🙂

    Maar twas maar een eerste probeersel hé. Ik beschouw het als succes 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *