Tip van de dag

In tijden van crisis moet men zuinig zijn. In tijden van thuis zitten met de baby en niet werken moet dat zelfs des te meer.

En hierbij mijn succesrecept:

men kope een huis waar nog kei veel werk in is
men gaat al in het huis wonen ook al is het nog een bouwwerf
men late dus al zijn bezittingen in dozen in de kelder staan en pakt enkel het allerhoogst noodzakelijke uit
vele maanden later kruipt men terug in de kelder om af en toe een paar dozen te openen
men ontdekke vele vergeten spullen en is kei blij…het lijkt wel shoppen zonder geld op te doen!

Doen!

4 comments

  1. LOL, dat heb ik ook toegepast. Is inderdaad plezant. Ik had dat vooral met kleren aangezien ik eens zwanger een hele hoop kleren in dozen had gestoken. De afgelopen weken is het precies of ik heb een hele nieuwe garderobe heb, telkens ik een doos open. So much fun.

  2. Inderdaad: toen wij verhuisden was ik ook zwanger. Dus al mijn kleren gingen in dozen. Enkel mijn zwangerschapskleren bleven in de running en nu vind ik dus vanalles terug! ook kei veel nieuw, dat ik net gekocht had voor ik wist dat ik zwanger was!

    Tof zulle 🙂

  3. Ja hier ook zo! Alé, wat kleren dan betreft, want wij hebben geen kelder! Aangezien het wat duurde eer ik doorhad dat ik zwanger was, heb ik nogal kleren hangen die ik toen gekocht had en nu pas voor het eerst kan dragen 🙂 Leuk!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *