Madrid

Voor iedereen die ooit nog naar Madrid wil gaan: hoe hard kan ik Room Mate Oscar hotel aanraden?!
Een super goeie locatie, vlakbij de gran via, de metro, de winkels….maar toch vrij rustig gelegen op een zonnig pleintje. Super mooie, ruime, designachtige kamers en vooral ook een SUPER lekker restaurant!! En very belangrijk: boek het dan vooral via deze site, anders betaal je belachelijk veel meer!

Verder is t hier plezant, maar vooral very chill, we slapen uit (zalig!), ontbijten (kan hier tot 12u! Hebde nu nog niet geboekt?!), checken de stad uit, chillen, lezen een boekske, doen een dutje,  kijken een desperate housewifeke of HOUSE MDke op onze laptop, trekken terug de stad in, eten kei lekker…We zitten hier al helemaal op Spaans ritme, met Siesta en al! Olé!

Uiteraard missen we onze super coole, lieve Jools. Gelukkig dat de mams dagelijks een verslagje maakt op de fotoblog. Anders zou ik het niet zo lang volhouden zonder mijn lieve, coole Jools!

Anyhow, morgen nog één volledige dag te gaan en vrijdag in de namiddag moeten we alweer op de luchthaven zijn. Ik kan me niet voorstellen hoe blij ik ga zijn om Jools weer bij me te hebben. Maar t heeft me/ons toch ook écht wel héél goed gedaan. Effe er tussen uit, effe geen gedoe, effe super Chill! T kan goed doen!

Hierbij nog enkele foto’kes van vandaag!
(atocha en parque de retiro)

4 comments

  1. En kan je eigenlijk nog een ganse nacht doorslapen? Vroeger sliep ik altijd nachten van soms 12uur of langer. Nu kan ik mij dat echt niet meer voorstellen! Amuseer je nog hé! Ik ga dat hotelletje zeker in mijn achterhoofd houden!

  2. nee niet echt. ik word meestal wakker rond vijf uur, en vanaf dan is t niet meer echt slapen, maar meer zo een half uurtje indommelen, weer wakker enzo, maar dat kan ik wel tot tien, elf uur volhouden 🙂

  3. ja tis echt perfect hier! Nog lekker warm, maar nooit té. Want ik denk dat het in mei wel echt bakken is hier, niet?

    We zijn alleszins super blij met onze keuze van bestemming! Had nooit durven dromen nog zo’n mooi weer te hebben!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *