Mixed Feelings

…hoe hard kijk ik uit naar onze vakantie??!
…maar vooral: hoe hard ga ik Jools missen
🙁

Maar dus: 25 graden here we come!!!

7 comments

 1. mja, t doet zeker deugd, maar is ook echt wel héél raar! ik mis haar écht wel! en ben ook héél blij dat mijn ma kei veel foto’s van haar dag op de fotoblog zet 🙂
  ik kan er dan savonds een half uur naar zitten kijken, elke foto vijf keer openklikken en naar haar smoelke kijken….
  maar t doet ook wel echt deugd hoor. Zal wel héél blij zijn alsk ze terug in mijn armen heb!!!

  naar waar gaan jullie?

 2. 🙂 kan’g geloven dat dat zo vreemd doet, tenslotten zijn jullie al die maanden één geheel geweest! Januari is de laaste maand dat’k vrij ben, vooraleer ik weer fulltime ga werken, dus dachten we om een weekje weg te gaan. Kweet nog niet naar waar, waarschijnelijk een citytrip ofzo 🙂 Hoe is Madrid?

 3. madrid is tof, maar vooral natuurlijk ook doordat het hier nog zalig weer is, super warm én omdat we een hotel hebben waar je tot twaalf uur kan ontbijten?! 🙂 Wat wil een mens nog meer? hehe
  hebben gisteren al wel wat gezien maar nog niet alles natuurlijk. We zijn hier ook om te chillen en bij te rusten, dus hebben ook gewoon wat terraskes gedaan en boekskes gelezen enzo!! Benieuwd wat het bij jullie zal worden!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *