19 comments

 1. ja ja, hij heet Ari, Storm was enkel de “projectnaam”
  πŸ˜‰
  Babybjorn relax rulet hΓ©?!
  Heb je ook dat speelboogje? Ik had daar lang over getwijfeld, maar da’s Γ©cht een mega succes!!

  Ik wacht trouwens vol ongeduld op meer kamertjes-foto’s…Ik ben al helemaal verliefd en wil Jools haar kamer alweer helemaal onder handen nemen πŸ˜‰

 2. Hehe,kga er binnenkort eens wat posten, maar het is nog niet helemaal af momenteel πŸ˜‰ Nee, kheb dat speelboogje niet, wij hebben er eentje van tiny love met een hoog irritant geluidje πŸ™‚

 3. Kweet welk je bedoelt, diene voor aan de relax zelf te klikken hΓ©, van BabyBjorn zelf? We hebben er nog staan naar kijken toen we onze babylijst legden, maar toen hadden we naar ons gedacht al heel veel op onze lijst staan en uiteindelijk dan maar niet meer genomen. En toen kregen we achteraf eentje van Tiny Love, eigenlijk voor op de maxi-cosi, maar hij klikt ook heel goed vast op de relax. Kvind trouwens jouw kleurtjes van je relax schoner. Kben dat groen al wat beu gezien, wisselen πŸ˜‰ hehe

 4. Mja dat groen is toch ook wel mooi? Ge weet toch dat ge die cover er af kunt halen en eens omdraaiden hΓ©? Zoals bij ons het rode zwart maken en omgekeerd?

  Wisselen no can do, voor beneden heb ik bijna alles in t rood gekozen om hier geen duizend kleuren te hebben (trip trap, bumbo, boxkleed, mandjes commode…

  Nog een vraagje, ik vermoed dat uw behangbeest van Inke is, toch? Maar is dat behang aan de andere muur daar ook van?? Of is dat iets dat er gewoon op lijkt?

 5. hihi, ge zijt echt wel nieuwsgierig eh, naar mijn kamertje :-)) Idd, behangbeest is van Inke. Keileuke dingen eh dat! We hebben precies wel wat dezelfde smaak πŸ™‚ Het behang op de muur komt van http://www.kleurmijninterieur.nl (verkopen daar trouwens ook inke)

  Kwou eigenlijk altijd al zo’n behangbeest en het leek mij leuk om dan één muur contrasterend te hebben. Maar omdat Inke geen los behang verkoopt, had ik al het idee laten varen (kzat eventjes nog met het idee om op zoek te gaan naar een rol retrobehang dat toevallig hetzelfde motiefje had als een behangbeest, maar dat was dus een onmogelijke zoektocht…)En dan vond ik op die site, dat papiertje met de bloementjes en toen ik nog eens met weemoed naar de behangbeesten keek, bleek daar plots ook een giraffe tussen te zitten met hetzelfde motiefje als het behangbeest op mijn muur! Feest! Het duurt wel een viertal weken tegen dat het gemaakt en verzonden is. Of je kan natuurlijk altijd zelf een beest knippen uit een rol papier, maar wij waren daar niet zo handig in πŸ™‚

 6. Ja sorry, maar inderdaad, ik vond die behangbeesten altijd al kei leuk maar was dat zo’n beetje vergeten.e n met ze nu bij u te zien word ik weer wild enthousiast πŸ™‚
  mijninterieur site ken ik inderdaad! Die hebben echt geweldige dingen hΓ©!

  Van inke zou ik ofwel ook voor de giraffe gaan of voor de ezel, die is ook super grappg vinnek!

  en ja, wij lijken dezelfde smaak te hebben πŸ™‚ ik meen ook te zien dat jullie haar geboortekaart ingekaderd hebben? Ik wil ook nog die van Juliette in het héél groot afprinten in inkaderen voor op haar kamertje.

  en ivm dubbele entries, ik had het ook al paar keer voor, blogspot doet beetje raar. Zal ze verwijderen πŸ˜‰

 7. We hebben idd haar geboortekaartje in het posterformaat laten printen bij haar geboorte. Het hangde boven de doopsuikertjes en nu op haar kamertje πŸ™‚ Die ezel is idd heel grappig, hij was er precies nog niet een paar maand geleden? Ge moet eens zoeken op de site bij retro, romantisch, meisjes … en dan kijken of Inke geen behangbeest aanbiedt in het zelfde motiefje. Mijn behang is trouwens geen oud, maar een nieuw! Groetjes en wanneer vertrek je op reis? Veel plezier allezins!

 8. bij ons was t plan om het op posterformaat aan onze ruit te hangen (ipv zo’n margi geboorte aankondigingen) πŸ˜‰ maar tis er niet van gekomen. Moet het dus nog altijd laten afdrukken voor op haar kamertje.

  Thanks for de tip zal het eens checkenu!

  wij zijn volgende week weg (maar niet aan de internetdieven verklappen) πŸ˜‰ maar de laptop gaat mee hoor πŸ™‚

 9. ik denk dat ik trouwens voor het tweede motiefje zou gaan, zo bruin met geel. En dat op de roze muren. Msch om te beginnen enkel het beest en nog geen andere muur behangen (we zijn beetje failliet hier πŸ™‚

 10. Nog één laatste vraagje (voor je mij officieel als stalker catalogeert), maar weet je nog in welke categorie uw behang stond? Zie dat precies nergens tussenstaan?

 11. πŸ™‚ Haha, hier ook enorm veel geld uitgegeven aan dat kinderkamertje…nochthans is het piepklein! Heb je het al gevonden ondertussen? Het stond bij retro, op de eerste pagina. Als je dat ook kan helpen, het behang is van het merk PIP, anders eens op hun website zoeken ook? Groetekes

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *