What’s up with that?

Lieve Jools,

Sinds gisteren heb je een nieuwe gewoonte. Afin, ik hoop nog dat het toeval is en dat het geen echte gewoonte wordt. Maar seriously: what’s up met persé om 8u30 willen opstaan om dan beneden meteen als een blok in slaap te vallen? Mij daarbij, net wakker genoeg achterlatend zodat het onmogelijk is om zelf terug nog wat te gaan slapen????? Hé???

Afin, wel een goed excuus om lekker in de zetel te kruipen en naar de Pfaffs te kijken. Wat doet een mens anders op dit onmenselijke uur?

(en voor mensen hier op hun paard zitten: ik weet dat 8u30 eigenlijk helemaal niet zo vroeg is in babyland, maar hier is het dat wel. Jools die slaapt meestal tot negen uur ofzo of vaak zelfs tot 10u of later (met natuurlijk wel nog een fles rond 5u a 6u). Uitspraken als “wauw,  eindelijk nog’s kunnen uitslapen want de baby sliep tot 8u” die zal je nooit uit mijn mond horen. Zelfs als ik moet gaan werken slaap ik tot 8u45 of 9u. Vroeg opstaan is gewoon écht niet aan mij besteed!)

7 comments

  1. Dit is dan ook de enige reden dat ik nu al uitkijk naar Maya haar pubertijd. Dan slapen ze eindelijk veel en veel langer…

  2. als ze al thuis komen dan natuurlijk 😉

    Wij slapen idd regelmatig tot 10u of 10u30. Gelukkig was het vandaag weer beter. Ik was wakker voor haar (9u15 en heb haar per ongeluk wakker gemaakt 😮

  3. Denk toch dat je er rekening mee zal moeten houden dat er een tijd zal komen dat je veel vroeger zal moeten opstaan… en dan een tijd dat je ze s’avonds niet in bed krijgt en s’morgens niet uit bed. En dan een tijd dat je opnieuw kan uitslapen, maar dan duurt het weer een hele tijd eer je dat weer kan… maar dan geniet je er weer echt van.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *