What’s Gone is Gone not To Return…?

Uit de oude doos:


 
Zo zagen wij er vroeger uit.
En wij, wij spraken vanavond eindelijk nog’s met z’n drieën af om naar Chris Chameleon te gaan kijken. 
Voor de tweede keer in één week tijd leek het of ik even terug in de tijd gekatapulteerd werd. Vorige donderdag met Skunk Anansie, nu met de frontman van Boo!
 
Het was in één woord geweldig! Niet zo zeer het optreden zelf, maar vooral de stroom aan herinneringen, sfeer en gevoelens die hierdoor terug kwamen. Ik zat een hele avond met een dwaze smile op mijn face, want eerlijk? Wij hadden echt een KICK ASS studententijd. Zo eentje vol roadtrips, concertjes, Boo!dists, Frontrow Hooligans, dolle avonturen…. Ik kan er soms echt weemoedig van worden als ik er aan terug denk, want serieus: het was de tijd van mijn leven! En vanavond keerde ik even met W & L terug…..and it was great to be back!
 
 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *