Vrij Vertaald…

Denk ik dat het als volgt gaat: “Fucking tering krampjes, why dont you leave me alone?!!??” Ofte: my baby is feeling lousy thanks to de gaviscon die tegen de reflux moet helpen…PFFF zo zielig!!!!

2 comments

  1. Volgens mij zegt ze iets heel grappigs, want mijn dochtertje komt er superwel gezind van! Ze was aan het wenen aan mijn borst en kwas juist jouw filmpje aan het bekijken, lachen dat ze deed. Ofwel heb ik een gemene baby 😉 Wel zielig hé…hier ook reflux gehad, was plots gedaan toen ze vier maand werd.

  2. LOL!!! Blij dat er toch IEMAND blij van wordt 😉
    Ik zal echt blij zijn als we van die voedingsproblemen verlost zijn. Nu is het van kwaad naar erger, van t een in t ander: oh ze heeft reflux, probeer dan dit. Oh van dit krijgt ze krampen, probeer dan dat. Ah van dat komt de reflux terug én verergeren de krampen? Euhm…. PFFFF een mens blijft zo bezig natuurlijk. hopelijk komt er beterschap eens we met de papjes mogen beginnen (?), binnen enkele weken

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *