Goeie voornemens

ik wil leren naaien!!!!
Als ik dingen zie zoals dit, dit of dit, dan ben ik ferm jaloers!! En dan vergeet ik de belangrijkste nog: deze!
En ook al denk ik niet dat ik het écht zou kunnen, ik zou het toch wel eens willen proberen. Ik dacht bij Scrappen ook dat het niets voor mij zou zijn, maar ik heb toch al een paar mooie pagina’s kunnen maken vind ik en ik vind het vooral super chill om mee bezig te zijn en mijn  hoofd een beetje leeg te maken!

Dus bij deze een oproep: wie weet of het mogelijk is om jezelf te leren naaien? Wat voor machine is een goeie beginnersmachine? Heeft er niemand zo’n ding te koop/te geef/te leen? En als ik dan zo’n ding heb staan hier, hoe begin ik er dan best aan, etc….

Kort om: goeie voornemens, nu al!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *