Het mooie kotsende meisje

Gisteren stond ik plots voor een moeilijke keuze: de wasbak of een vuilbaksken…en ik zweer het u: ik kon niet kiezen! De vuilbak leek mij wel  handig, maar toch ook wel héél vies achteraf. De wasbak was ook een goede optie, maar twas een afvoerputje met héél kleine gaatjes…Dus wat kiest een mens dan? Kotsen op openbare plaatsen…altijd een avontuur i tell you!

U raadt het dus al: ik ben ziek… Mocht ik Jools zijn, ik zou zeggen: krampen en reflux, please hold me now. Ik wist meteen ook weer waarom ik zwanger zijn zo haatte….Plots kwamen de verdrongen herinneringen aan mottig zijn, niet tegen geuren kunnen, warm en koud tegelijk, misselijkheid….weer pijnlijk hard naar voren. Plannen voor baby 2 zijn weer een paar extra maanden uitgesteld 😉

En voor wie het echt wilt weten, tis uiteindelijk de pombak geworden.

5 comments

  1. Kei leuk, ik heb nu pas ontdenk dat jij een blog hebt!
    Als ik met iets kan helpen, of je hebt zin in bezoek, ik ben nu 1,5 dag thuis en ‘k verveel mij al…

  2. SM: ALTIJD welkom hier!!!
    K zal straks is in agenda zien en dan smsen wat nog mogelijk is voor mij, goed?

    En dienen 8ste november als gij niet kon, kunnen alle andere wel….hoe erg vinde gij dat als we het dus toch dan doen??

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *