Toeval

Zou het toeval zijn dat onze Jools nu al graag tv kijkt?

Er mag écht geen tv in de nabije omgeving zijn of Jools zal er alles aan doen om er naar te kunnen kijken. Ze wringt zich in de vreemdste bochten, draait haar nek bijna 90 graden (freaky!) om toch maar te kunnen kijken, sta je toevallig in de weg, dan geeft ze je een blik van “excuse me, i’m watching this!”
 
Je vader en ik zullen nu al ruzie maken naar wiens programma’s je eerst zal moeten kijken later…Al vrees ik dat hij op dit moment een streepje voor heeft.

2 comments

  1. Dat zit zo hard in de genen.
    Hier bij ons net hetzelfde. Vanuit haar box tv kijken, als ze bijna knock out ligt na het eten toch tv kijken,… En dan nog liefst sport voor de een of andere bizarre reden. Dat belooft voor later.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *