The Box

Lieve Jools,

Deze mooie box prijkt op jouw kamertje. Er in vind je alle spulletjes die ik voor je bijhoud omdat ik denk dat het leuk zal zijn voor later, omdat er een mooie herinnering of leuk verhaal aan vasthangt. Op deze blog zal ik voor je bijhouden wat er in zit en waarom.

Wat er tot nu toe al inzit?
– alle lieve kaartjes die we kregen voor jouw geboorte. We kregen zoveel kaartjes met persoonlijke, lieve, ontroerende en grappige wensen op. Misschien wil je ze ooit zelf wel eens lezen.

– je allereerste tut, zijnde de MUTE Button. Ik kocht deze tut al een tweetal jaar voor je er aan kwam via een website in Australië. Toen je er dan eindelijk was gaven we je deze tut “omdat hij zo cool was”. Little did we know dat de vorm van deze tut (helemaal rond) bijna onmogelijk te vinden is hier. Toen we begonnen denken aan vervanging zaten we dus met de handen in het haar: je wou géén enkele andere tut. Bedankt Australië dus 🙂 Gelukkig vonden we uiteindelijk toch een waardige vervanging via een andere (belgische) webshop! Net iets makkelijker dus.

– verder ook, het allereerste pakje dat te klein was voor je. Alweer ging het om een pakje dat ik lang voor je komst gekocht had. We spreken nog over de tijden waarin ik zeker was dat ik een zoon zou krijgen. Vanaf ik jouw papa echter leerde kennen, kreeg ik het gevoel dat wij alleen maar dochters zouden krijgen. Tot nu toe kreeg ik alvast gelijk! Je hebt het uiteindelijk maar twee keer aangedaan en het stond ook echt iets te jongensachtig maar toch blijft het bijzonder voor me.

…to be continued….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *