New Skill


Groot nieuws: Sinds gisteren kan je iets!!! Hehe
Je lag lekker in je park te spelen (spelen wil zeggen rondkijken naar je mobiel en in je spiegeltje, dat vind je echt geweldig!!) en te lachen. Plots zag ik dat je olifant knuffel precies op je gezichtje lag. Dus ik in paniek naar je toegelopen om dan te zien dat je hem gewoon zelf vastgepakt had en er vrolijk mee rondzwierde!!

Iets héél stoms misschien, maar ik was toch helemaal ontroerd en trots op je!! ZO COOl om je te zien evolueren!!! Goed bezig lieve kleine lieveling!!

Verder groei je ongelooflijk snel. Iedereen roept met verbazing uit hoe groot je wel niet bent. Je bent dan ook al 60 cm en 6 kilo. Helemaal in proportie, maar wel groot voor je leeftijd. Ik heb gisteren dan ook een selectie moeten maken in je kleertjes om de te klein geworden pakjes te vervangen door de nieuwe van maat 62-68! Wat gaat het snel!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *