Saaie Update

Zoals gezegd: de dagen vliegen voorbij, but we’re having fun!

Je gehoortest was perfect en dankzij de tips van de dokter ben je ook bijna helemaal van je krampjes verlost. We maakten blijkbaar enkele beginnersfouten bij het flesjes geven en dat is nu verholpen! We zijn ondertussen ook naar de osteopaat gegaan omdat sterrekijkertjes blijkbaar vaak nogal last hebben van spanningen en ook bij jou bleek dat het geval. Twas niet zo’n fijne ervaring, je schreeuwde het uit (maar niet van de pijn verzekerde ze mij!)

Je ging ook voor t eerst bij een babysit. Tis te zeggen: Catherine ontving je met open armen terwijl wij snel samen iets gingen eten en naar de cinema gingen. Dat was al héél lang geleden en vooral: ik wou heel graag de nieuwe Harry Potter film zien 🙂 Met dank aan Catherine & Jef dus!!

Allemaal beetje saai, maar niets wat ik hier kan schrijven kan omschrijven how you rock my world! You rule little miss Jools!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *