Random facts:Het zijn drukke dagen geweest hier. Gisteren zijn we voor t eerst naar de pediater gegaan omdat je de laatste dagen ergens last van had. We zagen dat je last/pijn had en dat is niet leuk natuurlijk. Blijkt dat je waarschijnlijk te veel lucht binnenkrijgt, dus geladen met een hoop tips en venkeldruppels gaan we nu aan de slag. Vannacht was al een hele verbetering tegenover de vorige nachten, dus ik denk dat het al helpt! OEF.

Straks gaan we voor t eerst naar Kind & Gezin voor de gehoortest. Hopelijk geen onaangename verrassingen daar.

Verder gaan de dagen in elkaar over alsof het niets is. Time flies! Ik ben zo blij dat ik niet na drie maanden al terug moet gaan werken! Ik blijf nog lekker bij jou tem december. En sinds gisteren (eindelijk!) hebben we ook eindelijk een plaatsje in een creche kunnen vinden, dus dat is ook een hele opluchting. Je zal samen met mij naar het werk gaan en opgevangen worden in de VRT creche. Benieuwd hoe dat zal gaan!

Foto: je bent steeds meer wakker en wil dan natuurlijk ook wat entertainment. De rammelaar lukt nog niet zo lang, maar de spiegel in het park (die je kreeg van tante Sarah) is alvast een voltreffer. Je kijkt naar jezelf en vindt dat blijkbaar héél grappig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *