Jools & Me……we’re doing fine!

Twee weken geleden nog was ik een beetje bang voor al die lange dagen alleen thuis met de baby. Sven zou terug gaan werken en wij, wij zouden achterblijven.

Nu vliegen de dagen voorbij en de ene week gaat vlotjes over in de andere….(Can you believe dat ze nu donderdag al een maand zal zijn??!!!) In de voormiddag staan we rustig op, we knuffelen wat in de zetel en Jools slaapt nog wat bij en in de namiddag gaan we vaak op stap. Morgen hebben we een date met Jess om naar de super grote markt van Tienen te gaan en tegen de middag meeten we met Annelies en Nora voor een lunchdate. Deze week gaan we ook nog’s naar Gent om kennis te maken met Jack (en msch een blitsbezoekje bij Ann & Lex), we gaan naar Ikea met Sarah en er zijn nog wat babybezoekjes. En tussendoor moeten we huis ook nog baby-borrelklaar maken. Vandaag heb ik alvast het terras onder handen genomen!

Op de foto: mijn favoriete momentje van de dag: knuffelen met Jools in de zetel!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *