2 weken en drie dagen
en alles gaat nog steeds héél goed.
Al is het soms echt frustrerend met de borstvoeding. Als het aan jou lag, zou je blijven drinken, maar da’s niet de bedoeling natuurlijk. Daarom geven we nu, wanneer nodig, een flesje bij. Het vervelende hiervan is dat het erg tijdrovend is (vooral snachts dan, zéér vervelend): eerst drink je aan de borst, dan moeten we naar beneden, fles steriliseren, fles maken, fles eten….Al gauw zijn we zo twee tot drie uur bezig, wat écht wel lang is zo midden in de nacht. Vooral omdat jij héél hysterisch kan schreeuwen met een blik van: “ik ben het zieligste kindje ter wereld en niemand ziet mij graag”. It really breaks my heart!

Gisteren ging het wel iets beter, dus hopelijk is dat het begin van een betere periode. Annemie zei dat het wrsch kwam omdat jij een groeispurt doormaakt en mijn melk zich nog moet aanpassen aan jouw nieuwe behoeftes. Hopelijk klopt dat dus!
Vannacht was trouwens een supernacht: laatste voeding was rond 1u en je was er pas weer om 6u15!! Go Jools, that’s the way we like it 🙂

Verder zijn we héél blij met je: als we ergens heen gaan ben je héél braaf, de nachten vallen goed mee. Enkel de voormiddagen zijn moeiljk: je wil dan altijd maar vastgehouden worden en kan maar niet alleen in slaap vallen. Dus zit er niets anders op dan lekker samen op de bank kruipen en knuffelen.

Vanaf morgen moet Sven weer aan het werk en zal het just the two of us zijn! Benieuwd wat dat gaat geven.

Hierbij nog enkele foto’s van Jools aan de fles. Meestal ga je daarna in instant coma!

1 comment

  1. Da zal wel lukken morgen alleen. Je hebt alle tijd, geniet ervan!Het is zo vlug voorbij… en binnen enkele weken zal ze al echt lachen naar je. Kusje voor juliette en ook voor jou natuurlijk! mam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *