Our new best friend!

…de draagdoek!
Ik keek er al heel lang naar uit en sinds enkele uurtjes hebben we hem eindelijk in ons bezit (thanx Catherine!!!): de Tricot-Slen draagdroek!

Gelukkig ben jij, kleine Jools, er net zo gek van als ik! Vanaf de eerste keer lag je er meteen in te knorren dat het geen naam heeft! Echt een super zalig gevoel! En hij kwam ook net op tijd, want sinds een dag of twee krijgen we je moeilijk in slaap in de draagwieg. Je wil constant bij ons zijn, of toch huidcontact hebben met ons. Natuurlijk knuffelen wij ook heel graag met jou, maar echt practisch is het toch niet. Voor je t weet ben ik continu bezig met borstvoeding en je in slaap te knuffelen. En dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. In de draagzak lig je lekker dicht bij ons én hebben wij toch onze handen vrij om ook eens iets anders te doen: iedereen blij dus 🙂

Slaapwel kleine schat!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *