2 days to go…

en gisteren was het even spannend. Na een drukke, bezige dag, merkte ik s’avonds toen ik eindelijk in de zetel ging liggen dat ik harde buiken had (en rug-en buikpijn). Ik besloot het even in het oog te houden en toen bleek dat ze super regelmatig kwamen (om de 5 a 6 minuten, klokvast) Zou dit het begin zijn???

Spannend! Na een uurtje toch even naar Annemie gebeld. Nog een uurtje later kwam ze even langs, maar het bleek toch vals alarm te zijn. Er was nog niets veranderd, dus ze raadde mij aan om gewoon een warm bad te nemen en af te wachten. Aangezien ik super moe was en het al 23u30 was ondertussen ben ik gewoon in bed gekropen. S nachts merkte ik af en toe nog harde buiken, maar niet echt pijnlijk meer. Dus: vanmorgen alweer een dag dat ik gewoon op stond.

Straks nog even aan de monitor om alles goed op te volgen en hopelijk volgende keer voor echt hé!!

Trouwens: vorderingen van gisteren:
– heel het huis is proper gemaakt (niet door mezelf, maar kom)
– de tweede slaapkamer is eindelijk in gebruik genomen (dus plintjes geplaatst, kast en bed enzo verzet, gordijnen opgehangen, dus:
– babykamer is ontruimd en ready for de baby (die natuurlijk eerst nog wel bij ons zal slapen, maar toch een fijne gedachte dat de kamer klaar is)
– ook de gordijnen van de baby zijn gestreken en klaar om op gehangen te worden
– sven is gaan klagen bij Ikea en nu zullen ze wrsch toch vroeger al komen om onze keuken af te werken!

Productieve dag dus alweer!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *