Nog 13 dagen te gaan- Rub it in!

Gisteren kreeg ik deze mail van Zappybaby:

Je zwangerschap week 38 (39ste week): het wordt hoogtijd!
Het einde van je zwangerschap komt nu heel nabij. Word je ongeduldig om je kindje te leren kennen? Of word je eerder bang bij de gedachte te moeten bevallen? Beide gevoelens steken wellicht afwisselend de kop op, dat is heel normaal. Je kindje zelf maakt zich geen zorgen, maar is klaar voor de grote dag. Zijn donsje en witte antirimpelcrème zijn nu bijna helemaal verdwenen.

Rub it in dus: ja het wordt hoogtijd en ja, ook wij zijn er klaar voor! 😉
Vind het sinds deze week echt lastig worden. Vooral eigenlijk omdat ik zo vaak buikpijn heb en nu ook zelfs al rugpijn. De buik is ook serieus gezakt waardoor hij precies meer in de weg zit voor dagelijkse bewegingen als bukken en buigen en rechtstaan uit de zetel enzo.

Morgen mogen we weer op controle en ben echt zo benieuwd of er al wat resultaat te zien zal zijn van al die pijntjes! Ik hoop alleszins van wel!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *