Donderdag 11 juni, ofte: nog 26 dagen te gaan…

…Althans volgens de officiele telling…Want je weet natuurlijk nooit wanneer die baby zal beslissen dat de tijd rijp is!

Gisteren alleszins een super positieve controle gehad: alles was perfect, de baby zit al goed in de startblokken, aldus Annemie!
En dat horen we natuurlijk graag!

Verder ook volop bezig om alles tijdig in orde te krijgen: vandaag de enveloppen en labels gaan halen voor de geboortekaartjes, de snoepjes voor de snoepzakjes en morgen mogen we normaal de labeltjes voor de snoepzakjes afhalen zodat de zakjes definitief afgewerkt kunnen worden! Jeuj!

Gisteren ook nog de proefdruk van het kaartje gaan bekijken en goedgekeurd, dus zo gebeurd er plots toch veel op enkele dagen!

Nog op de to do lijst: mijn & baby’s valiesje maken, het bedje in elkaar steken en de zakjes afwerken. Normaal is dan het dringendste gedaan. Maar eerst: nog’s een leuk weekendje weg met z’n twee├źn. Naar Gent, op hotel, lekker ontbijten, samen wegzijn en gezellige dingen doen! Ik kijk er al naar uit!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *