Fast Forward….

…en toen was ik plots 36 weken zwanger 🙂

Vandaag net mijn laatste werkdag erop zitten. HOERA!!

Op de planning: geboortekaartje afwerken, doopsuiker in orde brengen, het huis nog wat afwerken en hopelijk nog veel slapen!!!

Na de eerste weken (maanden) van misselijk zijn, kotsen en moe zijn, volgden drukke tijden van verbouwen, verhuizen, op een bouwwerf wonen….Maar ook tijden van: lekker veel beweging in de buik, positieve echo’s,….

Ann kreeg een Lex, Maud een Malin en wij tellen af: nog 28 dagen te gaan volgens de officiele telling, maar zowel Ann als Maud bewezen dat het ook helemaal anders kan gaan (Ann: 6 dagen te vroeg, Maud 8 of 9 dagen te laat) Benieuwd wat het bij ons zal geven!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *