fluit: "Finally it’s happening to me!"Het is hier even héél stil geweest….maar eindelijk hebben wij goed nieuws!!!

Ik voelde me al een hele tijd niet zo goed (de dokter zei dat ik een maagontsteking had), maar toen we eindelijk een afspraak hadden in het ZKH om alle behandelingen terug op te starten, kregen we een zeer onverwachte telefoon. Ik moest geen pillen nemen, ik was namelijk al zwanger! Zo’n 6,5 week zelfs!!!! Rond 8 weken dan een eerste echo en afgelopen dinsdag (23/12) dan eindelijk de verlossende 12 weken echo!! HOORAY!!

Als alles goed gaat, hebben wij 07/07/09 een wonder in handen!

De reden waarom ik hier nog niets geschreven had is vooral omdat ik van die eerste maanden liever zo weinig mogelijk onthoudt!
Ik heb me zo slecht gevoeld, dat ik me niet kon voorstellen dat ik me ooit nog OK zou voelen. Geen dingen die je dus graag nog even wil teruglezen later. Liever zo snel mogelijk vergeten, zeker als ik wil dat er ooit nog een tweede komt 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *