No one said it would be easy….

….But no one said itd be this so damn hard

Life is so unfair….
i’m SO tired of waiting (genetica bleek een fout gemaakt te hebben, zodat we uiteindelijk DRIE LANGE maanden voor niets gewacht hebben…toen we eindelijk mochten bellen voor de uitslag, bleek dat niemand de test gedaan had?! Can you believe it?!)

Al zoveel baby’s geboren, zoveel mensen (binnenkort weer) zwanger en wij….wij wachten nog altijd. Wachten om nog maar te mogen beginnen proberen….al een heel jaar in de medische molen ondertussen, een heel lang jaar i tell you…

Het “goeie” nieuws is dat de uitslag van genetica nu toch hoogst waarschijnlijk goed nieuws zal zijn…maar dat maakt het wachten alleen maar moeilijker vind ik….Want als we dan idd te horen krijgen dat er toch niets ergs aan de hand is, wil dat zeggen dat we ZES lange maanden voor niets hebben gewacht….

Voel me beetje weird vandaag (http://www.2be.be/ALGEMENE_INFO/persberichten/081011_hasselbach_verongelukt.html) Het leven kan zo snel gaan en heb steeds meer het gevoel vast te zitten en tijd te verspillen….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *