Ik heb zo wa wa wa wa waanzinnig gedroomd

…zo eentje waar je gewoon supergelukkig van wakker wordt.
Zalig gewoon!

Ik ben weer echt goed aan t nadenken over wat ik nu wil gaan doen met mijn leven.
Besef weer maar al te goed hoe belangrijk het is om je job graag te doen én goed te relaxen tussendoor.
één voordeel: sinds mn burnout kan ik véél beter naar mijn lichaam luisteren. Ik herken de signalen veel sneller en nu luister ik er ook naar!

Verder brainstorm ik constant met mezelf en de belangrijke mensen in mijn leven rond mij! Ik zit weer vol inspiratie én wilde plannen! Een gevoel dat lang weggeweest is. Ook al besef ik dat ik zeker nog niet terug de oude ben, ik ben al lang blij dat ik er af en toe weer een glimp van kan opvangen. Dus: ik neem mijn rustig mijn tijd, denk goed na en ga zeker niet overhaast te werk!

I’ll be back!

Ik merk trouwens ook dat ik nogal nostalgisch ben tegenwoordig: ben bij mijn ouders oude LP’s gaan halen en vindt het nu ZALIG om daar naar te luisteren: super gezellig gewoon! Natuurlijk zitten daar ook vooral kinderplaten in van toen ik klein was: Kinderen voor Kinderen, Doe Maar (live), Grease….en andere draken van platen! Haha!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *