Awesome stuff!


Ik geef het toe: sinds ik terug kwam van onze USA reis met een overschot aan geld (tegen alle verwachtingen in!) laat ik mij een beetje te veel gaan!

Heb gisteren een geweldige bestelling gedaan met ultra coole babyspulletjes!
Waaronder volgende hoogstaande lectuur: MOMMY HAS A TATTOO

This book tells the story of a little boy named James, who is afraid of his tattooed neighbor until he discovers that his own mother has a tattoo as well. Tattoos are a source of pride for lots of Mommies, and a source of endless curiosity for their kids. Discover why tattooed families around the globe are falling in love with this book! A fun, 24 page, hard cover, full color story book that has been specially signed by the author, Phil Padwe.

Hihi, how cool is that?!
En ja, als ik dan toch bezig was heb ik me even helemaal laten gaan! I love it!

Niet alleen het bestellen, en ontvangen, maar vooral ook het rijkhalzend uitkijken naar dat pakketje!

En zeker als het gaat zoals het meestal gaat: vandaag zat er een “u heeft een pakketje, maar was niet thuis” briefje in de bus!! Crap! Een hele dag nog wachten dus voor ik het kan ontvangen! Ik hoop dat het Victoria’s Secret is!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *