I finally started it….


Tis nu al meer dan een jaar geleden dat ik er voor t eerst over hoorde en ik vond het meteen intrigerend….Toch heeft het tot nu geduurd voor ik er echt iets mee deed.

Het begon door onze reis. Zoals altijd namen we super veel fotos (een 1700 tal) en al snel groeide mijn plan om hier iets leuks mee te doen. Geen gewoon fotoboek, maar meer: een Scrapbook!
Dus 3 weken lang verzamelde ik spulletjes, ideetjes, brochures, krantenartikels….ALLES. Ik kocht ook twee super toffe, inspirerende boeken (zie foto) en verzamelde scrapbook-materialen allerhande (rub-ons, papier, cardstock….oh yeah: it’s a whole new world out there!)

De afgelopen week besteedde ik aan het selecteren van foto’s (van de 1700 werden er 900 uitgekozen), uploaden van foto’s….Nu valt er elke dag een pakketje in de bus met gemiddeld zo’n 200 foto’s in! Mijn ultieme (s)Crapbook (want zo noem ik hem) vond ik dan vandaag en zo zijn mijn eerste pagina’s geboren!

Binnenkort een foto van mijn Central Park crappagina’s!
Joepie! Een nieuw projectje!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *