oh what a day

voelde me sinds eergisteren niet zo lekker (overal pijn, koortsig, keelpijn, sinus…the whole package zeg maar)

Ik was nogthans gewaarschuwd langs alle kanten: whatever you do, DO NOT get sick in the US of A! En nu weten we ook waarom!

Ik had eerst nog in een supermarkt (want daar koop je hier je medicamenten) iets gaan halen wat perfect machte met mijn complaints. Na twee dagen was het doosje op en voelde ik me nog niet beter… in tegendeel: ik stond vanmorgen op en voelde mij super koortsig en lousy like hell!

Dus gingen we op zoek naar een dokter. Makkelijker gezegd dan gedaan! We hebben hier enkele couchsurfing contacten die we gebeld en gemaild hadden, maar zij konden niet echt helpen> Uren op het net en vele telefoontjes later hielpen ook al niet.

Uitindelijk in de ER van Pensylvania hospital beland op aanraden van een super lief koppel dat een winkel hier uitbaat! Zij belden ons een taxi en stuurden ons naar het ziekenhuis.
Wat een belevenis.

Uiteindelijk bleek ik een goei bacteriele infectie te hebben. En kreeg ik twee shots voorgeschoteld. zo zou ik er in een keer vanaf zijn en moest ik niet naar de pharmacy en dagen aan de antibiotica.

Helaas meenden ze het toen ze me zeiden dat het wel NASTY shots waren! AMAI! Ik heb het gevoeld: eerst een in mijn arm (AUWWWWIEEE!) super pijnlijk! En dan een in mijn bil…en die was er te veel aan: ik ben gewoon kei hard flauwgevallen! En dat doe ik normaal NOOIT! Wat was me dat??!! ik kon het gewoon niet tegen houden! Dacht effe dat ze me iets verkeerd hadden ingespoten en dat ik kei gedrogeerd was!!!

NEVER AGAIN! Maar voel me nu, gelukkig, dus wel al beter!
Dus met een kleine vertraging: Philadelphia HERE WE COME!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *