En daar ben ik dan weer

Het heeft even geduurd, maar nu toch hier!
Was het paswoord vergeten, wist niet meer wat ik hier eigenlijk wou komen doen to begin with…. Maar nu weet ik het weer: Gewoon af en toe (zonder enige druk of verplichting) iets neerschrijven over dingen die ik doe, wil doen, ga doen, zal doen….whatever! En dan zien we wel hoe ver we komen hé!

Right now op de planning: onze trip naar New York city plannen!
En dan bedoel ik: echt concreet gaan inplannen, want erover dromen en praten doen we nu al zoooo lang (we kochten onze tickets tijden de solden week bij Connections, maanden geleden), dus nu is het tijd voor actie: de SATC tour, Harlem Gospel, coney Island, Staten Island Ferry, Broadway…. i wanna do it ALL!!!!

Gelukkig hebben we één ding on our side en dat is TIJD 🙂
We zijn namelijk weg van september 29th tot october 19th. Before you get too excited: bedoeling is natuurlijk wel dat we nog wat USA roadtripping gaan doen hé?! We vertrekken namelijk terug vanuit Whashington. In tussentijd willen we ook nog Boston, Cape Cod, Philadelphia en Whashington zelf bezoeken. Maar eerst dus: ZES nachten (dus7 dagen) New York City!

Als iemand tips heeft, must do or dont do’s….laat maar komen!

Wat de andere steden betreft, staat nog niet veel vast. Behalve dat we in Boston naar mijn eeuwige Hero Henry Rollins spoken word gaan kijken, dat we in Philadelphia naar de markt gaan en dat we in Whashington zullen Couchsurfen! Benieuwd wat dat allemaal zal opleveren!

Jiha!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *